Koiralla uskomaton tasapainoaisti – 50 herkkua kuonon päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty kuvia ja videita kärsivällisistä ja tottelevaisista koirista, jotka onnistuvat esimerkiksi tasapainottelemaan useita koirankeksejä kerrallaan kuononsa päällä. Tuoreella videolla esiintyvä koira kuitenkin päihittää suurimman osan lajitovereistaan.

YouTube
YouTube

Youtuben Record Setter -kanavan videolla tavataan Carson-koira, joka onnistuu tasapainottelemaan kuononsa päällä peräti 50 koirankeksiä kerrallaan. Carson tunnetaan myös nimellä Jenga Dog, mikä viittaa tietenkin Jenga-peliin.

Mikäli koirankeksien tasapainottelu kuonon päällä kuulostaa liian helpolta, tekee Carson sitä toisella videollaan myös leuallaan. Kolmannella videolla koira tasapainottelee keksejä puolestaan suullaan, maaten lattialla selällään. Tämä koira on keksinsä ansainnut.