Typerä kosto exälle! Mies postitti 15 elävää kananpoikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu usein uutisia katkerista ihmisistä, jotka ovat kostaneet ex-puolisoilleen mitä erikoisemmilla tavoilla. Yhdysvaltain Washingtonista peräisin oleva tuore tapaus lukeutuu ehdottomasti näistä omituisimpiin.

Yhdysvaltain pääkaupungissa asuva nainen sai nimittäin postin kautta paketin ex-poikaystävältään. Paketti piti sisällään 15 pientä, elävää kananpoikaa. Lähetyksen tarkoituksena oli ilmeisesti viestiä naiselle, että maailmassa on runsaasti muitakin tipuja. Nainen ei tiennyt mitä tekisi linnunpoikasille, ja oli jo valmiina heittämään koko paketin roskiin.

Tässä vaiheessa paketin toimittanut postivirkailija päätti kuitenkin pelastaa linnut. Hän otti yhteyttä eläinoikeusjärjestö Humane Societyyn, joka puolestaan toimitti kananpojat Poplar Spring Animal Sanctuary -löytöeläinkotiin.

– Tämä tarina todella yllätti minut. Luulin kuulleeni jo kaiken, mutta tämä oli jotain aivan uutta. En ole todellakaan kuullut aikaisemmin siitä, että tipuja olisi käytetty ilkeämielisen viestin lähettämiseksi eron jälkeen, kommentoi yksi Poplar Spring Animal Sanctuaryn perustajista, Terry Cummings.

Tipujen lähettäjä ei syyllistynyt lain mukaan rikokseen. Elävien kananpoikasten lähettäminen on kyseenalaista, mutta Yhdysvaltain laissa sallittua. Kananpojat voivat kuitenkin nyt hyvin. Linnuista yhdeksän asuu edelleen Poplar Springsissä, ja kuusi niistä on toimitettu asumaan Virginian osavaltiossa sijaitsevaan Peaceful Fields Sanctuary -löytöeläinkotiin.