Varsinainen viilipytty – mies viis välitti kahvilan rynnäköstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa kiertää parhaillaan valvontakameramateriaalia venäläisestä kahvilasta. Rauhallinen kahvihetki muuttuu yhtäkkiä hurjaksi sekamelskaksi, kun sisään rynnistää naamioituneiden miesten joukko. Ryhmä tekee kahvilasta selvää.

YouTube
YouTube

Katse kiinnittyy kuitenkin keskellä kahvilaa istuvaan mieheen. On suorastaan uskomatonta huomata, kuinka välinpitämättömästi sivullinen henkilö suhtautuu kahvilassa tapahtuvaan kaaokseen. Kun muut vieraat juoksevat hädissään karkuun, jatkaa tämä henkilö rauhallisesti tapahtumien katselemista kaiken keskellä.

Viileä hemmo näkee, kuinka mellakoitsijat kaatavat pöytiä ja poistuvat lopulta paikalta. Kahvila on kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Keskellä istuva mies kiinnittää katseensa takaisin juomaan ja ottaa huikan – kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.