Shokkipaljastus: Kardashianien perheenjäsen oli kuolla yliannostukseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu realitysarja Keeping Up With the Kardashians ei kerro kaikkea, mitä perheen elämässä tapahtuu. Sarjassa käsitellään pinnallisesti perheenjäsenten elämää, mutta todelliset ongelmat jätetään yleensä varjoon ja niistä vaietaan.

Nyt yksi perheenjäsenistä on avautunut julkisesti tapauksesta, jossa hengenlähtö oli lähellä. Kourtney Kardashianin puolisona tunnettu Scott Disick nimittäin kävi lähellä kuolemaa viime kesänä juhlittuaan rankasti ja otettuaan yliannostuksen reseptilääkkeitä. Mies kiidätettiin teho-osastolle ja hetken tilanne näytti erittäin vakavalta. Disick on kertonut, että hän oli vähällä menehtyä sairaalassa.

Perheen arjesta kertovassa sarjassa ei kerrottu miehelle sattuneesta tapauksesta. Mies hakeutui vieroitukseen sairaalasta päästyään. Realitysarjassa on käsitelty miehen alkoholiongelmaa ja sitä, että miehellä on kova bilettäjän maine. Vieroituksesta päästyään Scott on jättänyt juhlimisen ja panostanut ajanviettoon perheensä kanssa. Miehen tapaus osoittaa, että televisiossa puitu draama ei ole mitään verrattuna siihen, mitä kulisseissa oikeasti tapahtuu.