Auton rengas puhkesi – naiskuski jatkoi matkaansa kipinäsuihku perässään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet Youtuben hurjia liikennetilanteita kuvaavista videoista ovat peräisin Itä-Euroopan maista kuten Venäjältä, missä tuulilasikamerat ovat yleisiä ja liikennekäyttäytyminen yleisesti länsimaita huolettomampaa. Tuore liikennevideo tulee kuitenkin Yhdysvaltain Newarkista.

YouTube
YouTube

Jane-nimellä esiintyvä nainen oli ajamassa ystävänsä kanssa Newarkin keskustan tuntumassa, kun he kiinnittivät huomiota toisen autoilijan outoon liikennekäyttäytymiseen. Noin kolmekymppisen naisen auton alta tuli kipinöitä, ja kävi ilmi, että yksi ajoneuvon renkaista oli tuhoutunut.

Jostain syystä auton kuski jatkoi kuitenkin matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hurjalla videolla naisen auton pohja hankaa jo todella pahan näköisesti alla olevaa asfalttia, lennättäen kipinöitä ympärille. Lopulta holtiton kuski joutuu onneksi poliisien haaviin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.