Päätähti poissa Nuija ja tosinuijan ensi-illasta – näin Jim Carrey ratkaisi asian

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ratkiriemukas Nuija ja tosinuija 2 sai keskiviikkona ensi-iltansa Lontoossa. Elokuvan päätähdet oli kutsuttu paikalle hittikomedian promootiotehtäviä varten. Jeff Daniels ei kuitenkaan päässyt osallistumaan elokuvansa ensinäytökseen, joten Jim Carrey päätti improvisoida.

YouTube
YouTube

Mies oli valmistellut promootiotilaisuutta varten Jeff Danielsin roolihahmoa Harry Dunnea imitoivan käsinuken, jolla hän paikkasi hulvattomalla tavalla kollegansa poissaolon. Ihmiset olivat ratketa naurusta nähdessään käsinuken ja kuullessaan Carreyn imitaation hahmosta. Tempauksellaan Carrey osoitti todellista koomikon ammattitaitoa ja elokuvan promootiotilaisuus oli menestys.

Splash
Splash
Splash
Splash