Maailman korkein vuoristorata esiteltiin – päätähuimaava näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Teksasin Six Flags -huvipuistosta, joka avaa ensi keväänä uuden Batman: The Rider -vuoristoradan. Laite vie matkustajat parhaimmillaan jopa 37 metrin korkeuteen. Yhdysvaltojen Orladossa sijaitseva huvittelukeskus aikoo kuitenkin laittaa selvästi sitä paremmaksi.

YouTube
YouTube

Vuonna 2017 avattava Skycraper-vuoristorata tulee kulkemaan Orlandon Skyplex-tornin ympärillä ja nostamaan ihmisiä yli 170 metrin korkeuteen.

Laitteesta vastaavan US Thrill Rides -yhtiön johtaja Michael Kitchen kertoo Otdlando Sentinel -lehdelle, ettei vuoristoradassa tule olemaan lainkaan tylsiä hetkiä, vaan se tarjoilee jännitystä koko neljä minuuttia kestävän ajelun ajan. Vuoristoradan kyydistä saadaan esimakua tuoreella Youtube-videolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat