Maailman korkein vuoristorata esiteltiin – päätähuimaava näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Teksasin Six Flags -huvipuistosta, joka avaa ensi keväänä uuden Batman: The Rider -vuoristoradan. Laite vie matkustajat parhaimmillaan jopa 37 metrin korkeuteen. Yhdysvaltojen Orladossa sijaitseva huvittelukeskus aikoo kuitenkin laittaa selvästi sitä paremmaksi.

YouTube
YouTube

Vuonna 2017 avattava Skycraper-vuoristorata tulee kulkemaan Orlandon Skyplex-tornin ympärillä ja nostamaan ihmisiä yli 170 metrin korkeuteen.

Laitteesta vastaavan US Thrill Rides -yhtiön johtaja Michael Kitchen kertoo Otdlando Sentinel -lehdelle, ettei vuoristoradassa tule olemaan lainkaan tylsiä hetkiä, vaan se tarjoilee jännitystä koko neljä minuuttia kestävän ajelun ajan. Vuoristoradan kyydistä saadaan esimakua tuoreella Youtube-videolla.