Olympiauimari Michael Phelpsin tyttöystävä paljasti: ”Olin ennen mies!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaikkien aikojen menestyksekkäin olympiamitalisti Michael Phelps on jo hyvän aikaa seurustellut Taylor Lianne Chandlerin kanssa. Vaikka mies ei ole kommentoinut romanssiaan naisen kanssa julkisuudessa, on nainen tehnyt paljastuksia suhteesta hänenkin puolestaan.

Nyt Chandler on tehnyt tähän mennessä suurimman paljastuksen elämästään, nainen nimittäin kertoi, että hän on syntynyt mieheksi. Taylor Lianne Chandler tunnettiin aiemmin nimellä David Roy Fitch. Neitokainen on kertonut, että hänellä on aina ollut edellytykset tulla naiseksi, sillä hän on androgyyni.

Chandlerilla oli syntyessään miehen sukupuolielimet ja kohtu jotka ovat myöhemmin leikkauksella korjattu kokonaan vastaamaan naisen sukupuolielimiä. Naisella ei ole munasarjoja, joten hän ei voi tulla luonnollisesti raskaaksi. Chadler on kertonut, että hän tiesi jo lapsena olevansa nainen ja teini-iässä hän aloitti lääkityksen sukupuolen vaihdoksen onnistumiseksi.

41-vuotias Chandler on kertonut saaneensa 29-vuotiaalta rakkaaltaan tukea, kun hän kertoi Phelpsille totuuden. Nainen on kertonut olevansa Michaelin kanssa läheisempi kuin ikinä ja heidän tulevaisuutensa yhdessä näyttää valoisalta.