Morrissey esiintyi Finlandia-talolla – muhkea kuvakooste keikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Smiths -yhtyeestä tunnetuksi tullut englantilaisen poptähti Morrissey esiintyi Helsingissä Finlandia-talolla kahdessa konsertissa, joista toinen oli loppuunmyyty jo ennakkoon. Stara oli paikalla tallentamassa keikan visuaaliset tunnelmat kuviksi.

Harvakseltaan Suomessa konsertoinut tähtiartisti onnistui jälleen nostattamaan poikkeuksellisia tunnevyöryjä kappaleidensa lisäksi myös valkokankaalla esitetyillä rajuilla videoilla, joissa käsiteltiin pääasiassa eläinten oikeuksia ja tehomaatalouden karua todellisuutta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat