Pieni tiikerinpentu avasi ääntään – söpöläinen harjoitteli karjumista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Neliviikkoinen tiikerinpentu Maylea on hauskuuttanut eläintarhan hoitajia Floridan Wild Things -eläinpuistossa. Uhanalaisen tiikerinpennun alkutaipaleita on ollut vähintäänkin mielenkiintoista seurata. Harvinaisen pennun Mayleasta tekee se, että se on osittain valkoisen tiikerin, eli rewantiikerin jälkeläinen.

YouTube
YouTube

Pienestä söpöläisestä on kuvattu video, jossa kissapeto kiertelee nurmikolla suurieleisesti, mutta kömpelösti ja yrittää karjua kuin isot tiikerit. Maylean karjaisu jää kuitenkin pieneksi rääkäisyksi ja harjoittelua pitää jatkaa vielä pitkään, ennen kuin se saa aikaan suuren tiikerin karjumisen.

Saalistamista ja karjumista Maylea tuskin pääsee koskaan harrastamaan savannilla jonne se kuuluu, sillä eläintarha on saanut silmäterästään suuren vetonaulan. Nuoresta iästään huolimatta, pentu viettää aikaa eläinpuistossa vierailevien vieraiden kanssa. Daily Mail -lehden mukaan 200 dollarin hinnasta vieraat pääsevät leikkimään tiikerin pennun kanssa puolen tunnin ajan. Tiikerinpaijaajia on eläintarhan mukaan riittänyt jonoksi asti.