Venäläispoika sai sähköiskun – muuttui ihmismagneetiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen Nikolai Kryaglyachenko oli aivan tavallinen 12-vuotias poika, kunnes hänen elämänsä sai supersankaritarinoista tuttuja piirteitä. Nikolai oli kävelemässä kotiinsa koulusta, kun hän jäi nojaamaan lyhtypylvästä vasten. Nikolain epäonneksi lampussa oli viallinen johto, ja poika sai voimakkaan sähköiskun.

YouTube
YouTube

Nikolai selvisi onnettomuudesta ilman vakavampia vammoja, mutta seuraavana aamuna hän huomasi itsessään outoja piirteitä. Sängyllä olleet kolikot olivat tarttuneet hänen ihoonsa, ja aamupalalla lusikka jäi kiinni hänen rintakehäänsä.

Kävi ilmi, että onnettomuuden seurauksena Nikolai Kryaglyachenkosta oli tullut eräänlainen ihmismagneetti, johon metalliesineet tarttuivat. Vielä erikoisempaa on se, että venäläispoika pystyy myös siirtämään kykyään muille koskettamalla heitä tai vain seisomalla heidän lähellään.

Tässä vaiheessa monet varmasti huomaavat Nikolain kykyjen muistuttavan Marvel-yhtiön sarjakuvista ja X-Men -elokuvista tuttua Magneto-hahmoa. Metro-lehden mukaan 12-vuotias onkin vaihtanut nyt urahaaveensa palomiehestä supersankariksi. Nikolain kykyjä voi todistaa internetissä nopeasti levinneellä Youtube-videolla.

Nikolai Kryaglyachenko ei ole ensimmäinen ihminen, joka on saanut erikoisia magneettisia kykyjä. Toinen vastaava tapaus kantautuu niin ikään entisen Neuvostoliiton alueelta, kun vuosi Tsernobylin ydinonnettomuden jälkeen Leonid Tenkaevi huomasi itsensä ja perheensä muuttuneen ihmismagneeteiksi. The Guardian -lehden mukaan venäläiset ja japanilaiset tiedemiehet tutkivat perheen, ja totesivat heidän kykyjensä olevan todellisia.