Radion miesjuontajat ottivat C-kupin Botox-rinnat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalaisella JAM FM-radiokanavalla työskentelevät juontaja-dj:t ovat päättäneet ottaa osaa villitykseen, jossa rintojen kokoa kasvatetaan täyteaineruiskeella. Erikoisen tempauksesta tekee se, että molemmat kokelaat ovat miehiä.

YouTube
YouTube

Radiokanavan DJ-kaksikko John ja Rasheed hakeutui kuuluisan plastiikkakirurgin vastaanotolle hankkiakseen itselleen väliaikaiset rinnat. Lääkärin vastaanotolla sovittiin, että molempien rintoihin ruiskutetaan 700 millilitraa täyteaineita. Määrä vastaa naisen rinnoissa kuppikokoa C.

Kaksikon toimenpiteet kuvatiin videolle. Kivuliaalta näyttävä operaatio tuotti tulosta, sillä sen päätteeksi molemmilla miehillä oli rinnat. John oli saanut uusia rintojaan varten vaimoltaan bikineitä lainaan. Molemmat miehistä olivat kuitenkin sitä mieltä, että heidän täytyy mennä rintaliiviostoksille.

Miehet saivat kokeilla elämää rintojen kanssa yhden päivän ajan, sillä täyteaine säilyi rinnoissa vain 24 tuntia. Vuorokauden jälkeen täyteaine alkoi liueta ja rinnat tyhjenivät. Miesten tempaus on tarjonnut kunnon naurut ihmisille ympäri maailmaa ja hulvattomasta videosta on noussut nettihitti.

Väliaikaisten rintojen hankkimisesta on tullut viime aikoina suosittu toimenpide. Väliaikaiset rinnat saadaan aikaan täyteaineilla, kuten botoxilla. Väliaikaisista rintojen suurennuksista on alettu käyttää mediassa termiä lomarinnat, sillä rinnat ovat suuremmat vain lyhyen aikaa. Monet ovat pitäneet operaatiota järjenvastaisena, sillä lomarinnat kustantavat lähes yhtä paljon kuin pysyvä rintojen suurennusoperaatio. Villitys on siitä syystä ollut suosittu enimmäkseen vain varakkaiden kesken.