Scarlett Johansson meni salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Scarlett Johansson on lehtitietojen mukaan karannut mitä ilmeisimmin vihille kihlattunsa Romain Dauriacin kanssa. Pariskunta on ollut yli vuoden kihloissa ja heille on siunaantunut perheenlisäystä syyskuussa, kun heidän tyttärensä Rose Dorothy saapui maailmaan.

Nyt pariskunnan kerrotaan menneen salaa naimisiin. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi tituleerattu Johansson esiintyi hyväntekeväisyystapahtumassa vihkisormus sormessaan ja aiheutti sillä huhumylläkän. Tähtösestä otetuista kuvista selviää, että hänellä on nimettömässä sormessaan kihlasormus ja vihkisormus.

Johansson on kertonut arvostavansa yksityisyyttä, eikä halua perheensä elämästä julkista. Pariskunta on elänyt rauhallista perhe-elämää medialta pimennossa ja vaikuttaisi siltä, että myös häitä on vietetty yksityisissä merkeissä. Hyväntekeväisyystilaisuudessa sädehtinyt Johansson huokui hyväntuulisuutta ja vaikutti silminnähden onnelliselta.