Sophie Monk riisui Playboy-lehden sivuille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti-näyttelijä Sophie Monk on tunnettu nimi kotimaassaan Australiassa. Kotimaansa ulkopuolella hänet tunnetaan näyttelijän- ja musiikonuraansa paremmin kuuluisista muodoistaan, joita Sophie esittelee toisinaan lehtien sivuilla.

I was into gardening last year #Playboy x

A photo posted by Sophie Monk (@sophiemonk) on

Nyt 34-vuotias australialaistähti nähdään poseeraamassa maailman tunnetuimman miestenlehden Playboy Plus -digiversiossa. Sophie Monk on tarjoillut esimakua rohkeista kuvista Instagram-palvelussa.

Sophie Monk tuli tunnetuksi Australiassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on ollut mukana 90210-nuorisosarjassa.