Uutistenlukijalle hulvaton pila uutislähetyksessä – koska nähdään Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiouutisten suorissa lähetyksissä sattuu monenlaisia kommelluksia ja kömmähdyksiä, joita ei luonnollisestikaan saada leikattua lähetyksistä enää pois. Siten kotikatsomoissa saadaan joskus hyvät naurut uutistenlukijoiden kustannuksella. Nyt eräs heistä joutui työkavereiden pilan kohteeksi.

YouTube
YouTube

Suositun australialaisen Today Show -ohjelman uutisankkuri Roz Kelly luuli lukevansa asiallista uutissähkettä urheilusta, kun katsojat huomasivat jotain outoa olevan tekeillä. Lopulta myös naistoimittaja huomasi, että hänen prompterista lukemansa teksti ei ollut aivan ajan tasalla. Hän nimittäin puheli yllättäen niitä näitä muun muassa kekseistä. Lopulta pilan tehnyt kollega Karl Stefanovic purskahti nauruun ja pila paljastui.