13-vuotias tuli kaapista – ystävän reaktio vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

13-vuotias poika oli kerännyt kaiken rohkeutensa ja päättänyt, että on aika kertoa parhaalle ystävälle seksuaalisesta suuntautumisestaan. Poika aloitti ystävänsä kanssa tekstiviestikeskustelun, jossa paljasti olevansa homoseksuaali. Ystävän vastaus viestiin oli kerta kaikkiaan upea.

Keskustelussa poika alustaa paljastustaan kertomalla, kuinka tärkeä ystävä on hänelle ja toivoo, että mitä hän tulee kertomaan ei muuta mitään heidän välillään. Viestien perusteella poika ei ole varma siitä, miten ystävä tulee suhtautumaan ja pelkää ystävyyden menevän pilalle. Lopulta poika paljastaa ystävälle mistä on kyse. Ystävä suhtautuu pojan paljastukseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Poika saa ystävältään todella ymmärtäväisen ja kannustavan viestin. Ystävä kertoo, että hän on kiitollinen siitä, että sai tietää ja tulee aina olemaan hänen tukenaan. Viestin lopussa ystävä vielä toteaa, että homoseksuaalisuudessa ei ole mitään vikaa ja kannustaa poikaa olemaan avoimesti oma itsensä häpeämättä mitään. Vastaus osoittaa kypsyyttä ystävältä.

Pojan veli jakoi keskustelun Twitterissä ja se sai valtavan kannustavan ja ylistävän vastaanoton. Ihmiset ovat kehuneet ystävän suhtautumista ja olleet sitä mieltä, että hän on lojaaliudellaan osoittanut olevansa kultaakin kalliimpi ystävä.