Juuri sinkkuuntunut Danielle Lloyd upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa on runsaasti glamourmalleja, jotka poseeraavat usein vähissäkin vaatteissa. Yksi heistä on ex-missi Danielle Lloyd, joka oli vielä jonkin aikaa sitten naimisiin jalkapalloilija Jamie O’Haran kanssa. Taannoin pariskunta kuitenkin erosi.

Love my bikini from @annalous so relaxing here chilling with @missleannelee

A photo posted by Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

31-vuotias glamourmalli on siis nyt sinkku, ja nauttii elämästään täysin rinnoin. Danielle Lloyd jakoi Instagramissa kuvia joissa hän lomailee Dubaissa niukoissa bikineissä.

Entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.

Missed this one so much @missleannelee fun girly day @missjtennant

Kuva, jonka Danielle Lloyd (@missdlloyd) julkaisi