Pierce Brosnanin charmi periytyi pojalle – Dylan on upea miesmalli

Viihdeuutiset · Annika Kela

James Bondin roolia näytellyt Piece Brosnan on ylpeä jälkikasvustaan. Dylan Brosnan on kuin isänsä perikuva ja hän on hurmannut monet muotitalot charmillaan. 17-vuotias nuorimies on valittu yhdeksi Yves Saint Laurentin miesmalliksi ja hänestä otetut kuvat on julkaistu netissä.

Dylanille povataan suurta menestystä mallinuralla, mikäli nuorukainen on siitä kiinnostunut. Useat muotitalot ovat kosiskelleet häntä, ja hiljattain Dylan osallistui Yves Saint Laurent muotikuvauksiin. Komistuksesta otetut kuvat ovat upeita ja nuori Brosnan erittäin kuvauksellinen.

Daily Mail -lehden mukaan Dylan asuu Kaliforniassa ja opiskelee elokuva-alaa. Brosnan on kiinnostunut kuvaamisesta ja panostaa siihen liittyviin opintoihin. Nuorukainen on myös musikaalisesti lahjakas ja muusikon ura kiehtoo Dylania. Lahjakkaalle Brosnanilla on monet ovet avoinna ja jää nähtäväksi mihin uravalintaan hän päätyy.