KHL-jääkiekkotähti missasi pelin – passilla odottamaton kohtalo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen kiekkotähti Anatoly Golyshev on joutunut jättäytymään ulkomailla pelattavista otteluista pois, sillä koira on tuhonnut hänen passinsa. Avtomobilist Jekaterinburg -seurassa pelaava 19-vuotias Golyshev jakoi Instagramissa huvittavan kuvan tuhoutuneesta passista ja tempaukseen syyllistyneestä karvakuonosta.

Доброе утро папе сделала.)))

Kuva, jonka Анатолий Голышев (@anatoly_golyshev) julkaisi

Hauskassa kuvassa pieni yorkshirenterrieri esittää viatonta nähdessään omistajansa pitelevän järsittyä passia kädessään. Koira oli selvästi ilmaissut mielipiteensä omistajansa poissaolosta. Mies on kertonut, että uuden passin tilaamisessa kestää kolme viikkoa.

Daily Mail -lehden mukaan mies odottaa kuumeisesti uuden passin saamista. KHL:ssä pelaava nuori mies on kertonut olleensa aluksi todella näreissään tapahtuneesta, mutta myöhemmin asia on vain naurattanut häntä. Jatkossa Golyshev säilyttänee matkustusdokumenttinsan jossain muualla, kuin koiran ulottuvissa.