Kultaisennoutajan tottelevaisuuskoe pieleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kultainennoutaja tunnetaan hyvin koulutettuna varsin tottelevaisena koirarotuna. Koiramestari-ohjelmasta peräisin olevalla, sittemmin internetin syviä rivejä naurattaneella videolla tavataan kuitenkin rodun edustaja jota sääntöjen noudattaminen ei juurikaan kiinnosta.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään ohjelman osio, jossa koirien tottelevaisuus laitetaan koetukselle. Eläinten on suoriuduttava radan maaliin mahdollisimman nopeasti välittämättä sen varrelle asetetuista houkuttimista, kuten ruoasta ja palloista.

Ensimmäiset koirat selviävät haasteesta hyvin. Viimeisenä haasteen ottaa vastaan kultainennoutaja, jonka kärsivällisyys ei kestä aivan yhtä hyvin. Ruokakupeista löytyvät herkut nimittäin kiinnostavat tätä koiraa heti ensisekunneilta lähtien huomattavasti enemmän kuin tyhjänpäiväinen kilpaileminen.