Näin Venäjällä saadaan auto ojasta – hinauspalvelua ei tarvita!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lumen peittämät tiet tuovat tunnetusti lisähaasteita liikenteessä ajeleville kuskeille. Teiden auraamatta jättäminen saattaa johtaa siihen, että tielle muodostuu lumesta uria, jotka pahimmassa tapauksessa suistavat auton ojan pohjalle. Eräälle onnettomalle autokuskille oli käynyt juuri näin.

YouTube
YouTube

Sen sijaan, että kuski olisi soittanut hinauspalveluun, oli hän soittanut muutamalle ystävälleen. Pian auton ympärillä pörräsi joukko ihmisiä, jotka päättivät lihasvoimaansa käyttäen saada auton hinattua ojan pohjalta. Auton hinaaminen lumikinoksesta ei ollut helppo projekti ja siihen osallistui suuri joukko ihmisiä.

Huvittavassa videossa nähdään, kun ihmiset pyristelevät lumen seassa käytten kaiken voimansa auton vetämiseen ja työntämiseen. Periksiantamattomat venäläiset kuitenkin lopulta onnistuvat saamaan auton ojasta takaisin tielle. Ilmeisesti heidän mielestään hinauspalvelun käyttäminen on yliarvostettua.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.