Nainen keskittyi kännykkäänsä – käveli suoraan suihkulähteesen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaupungeissa näkee jatkuvasti ihmisiä, jotka käyttävät puhelinta kävellessään. Puhelin vie yleensä huomion kaikelta muulta ja ihminen etenee katsomatta eteensä. Nettiin on lisätty hulvaton video, jossa nähdään kuinka nainen kävelee suureen vesialtaaseen keskittyessään puhelimeensa.

YouTube
YouTube

Valvontakamera kuvasi tilanteen, jossa ajatuksissaan oleva nainen käveli suoraan aulassa olevaan altaaseen. Tekstaileva nainen ei huomannut edessään olevaa vesiestettä näpytellessään kännykkäänsä ja kompastui altaaseen. Suihkulähde oli otettu pois käytöstä ja sen eteen oli laitettu varoituskyltti. Asia jäi naiselta kuitenkin huomaamatta ja siitä seurasi molskahdus altaaseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat