Nuorukainen työnsi päänsä vesisuihkuun – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoren miehen älytön tempaus on poikinut hauskan nettivideon. Nuoret miehet ovat saaneet rantakalliolla älynväläyksen ja päättäneet kuvata videolle, kun toinen kaveruksista menee seisomaan vettä syöksevälle aukolle uittaakseen päätään lähteessä.

YouTube
YouTube

Pian miehille selviää, että heidän ideansa ei ollutkaan niin hyvä kuin miltä se aluksi kuulosti. Kovalla voimalla maan sisuksista purkautuva vesi singahtaa nuoren miehen kasvoihin ja hetken hän luulee, että hänen kasvonsa ovat tuhoutuneet.

Mies kysyy videolla kaveriltaan huolestuneena, ovatko hänen kasvonsa vielä paikoillaan, johon kaveri nauraa makeasti. Nuorukaisesta tuskin tuntui kovin mukavalta se, että vettä sinkoutui suurella paineella hänen kasvoihinsa. Ehkä nuorukainen oppi, että kaikkeen ei kannata suostua mihin kaverit yllyttävät.

PÄIVITYS: Artikkelissa kerrottiin ensin virheellisesti, että kyseessä olisi ollut kuuma lähde. Todellisuudessa kyseessä oli kuitenkin ns. blowhole, josta vesi ryöppyää kalliosta meren aaltojen voimasta.