Winter Wonderlandin lipunmyynti alkaa maanantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

20. – 21. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Winter Wonderland -festivaalissa nähdään massiivinen määrä elektronisen musiikin tähtiä. Festivaalia tähdittävät muun muassa R3hab ja Laidback Luke, Andrew Rayel, Aly & Fila, Gareth Emery ja The Chainsmokers. Tapahtuman lipunmyynti alkaa maanantaina

VIP-lipun ostaneille festivaali jatkuu kaksi tuntia muita pidempään. Perjantaina VIP-vieraille esiintyy sveitsiläinen EDX ja lauantaina Marcel Woods. Festivaalin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.thewinterwonderland.net. Kaikki festivaalin esiintyjät ovat seuraavat:

ACTI (IT)Arnej (CAN)Andrew Rayel (MD)Aly & Fila (EG)Atmozfears (NL)Alex Kunnari (FI)Bass Modulators (NL)Brennan Heart (NL)Ben Nicky (UK)Code Black (NL)EDX (CH)Gareth Emery (UK)Geck-o (NL)Headhunterz (NL)Hot Since 82 (DE)Joonas Hahmo (FI)Laidback Luke (NL)Maarten de Jong (NL)Mark Knight (UK)Max Enforcer (NL)Marcel Woods (NL)Noisecontrollers (NL)Ørjan Nilsen (NO)Proteus (FI)Psyko Punkz (NL)R3hab (NL)Stefan Dabruck (DE)The Chainsmokers (US)Toneshifterz (AU)Tom Fall (FI)