Uuden Avengers-elokuvan trailerista jättihitti – 60 miljoonaa katsojaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2012 ensi-iltansa saanut The Avengers saattoi yhteen joukon Marvel-yhtiön supersankareita. Jättimenestykseksi osoittautuneessa elokuvassa seikkailivat muun muassa Iron Man, Thor ja Hulk. Hahmot palaavat valkokankaalle ensi vuonna Avengers: Age of Ultron -elokuvassa.

Disney ja Marvel-yhtiöiden oli tarkoitus julkaista Avengers: Age of Ultron -elokuvan ensimmäinen traileri 28. lokakuuta, mutta se vuoti verkkoon viikkoa aiemmin. Siksi tuotantoyhtiöt päättivät julkaista HD-laatuisen virallisen version internetissä heti. Tasan kuukausi sitten julkaistusta trailerista on tullut valtava nettihitti, sillä se on katsottu kuukaudessa peräti 60 miljoonaa kertaa.

Avengers: Age of Ultron -traileri tarjoaa esimakua muun muassa Ultron-pahiksesta, jonka ääninäyttelijänä toimii Blacklist-sarjasta tuttu James Spader. Videolla nähdään myös kaksi uutta sankaria, Elizabeth Olsenin esittämä Scarlet Witch ja Aaron Taylor-Johnsonin näyttelemä Quicksilver.

Avengers: Age of Ultron saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. toukokuuta 2015. Joss Whedonin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään jälleen Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson ja Samuel L. Jackson. Uusina kasvoina elokuvaan liittyvät muun muassa Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson ja Andy Serkis.