Claudia Romani vähäpukeisena futisfanina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran haastattelussa taannoin ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Nyt Claudia lähetti suomalaisille faneilleen näyttäviä kuvia.

Staralle Claudia kertoi odottavansa jo innolla ensi sunnuntain jalkapallo-ottelua, jonka hengessä kaunotar poseeraa tällä kertaa myös valokuvissa mustapunaisiin pukeutuneena futisfanina.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.