Jaime King puolialastomana nettikuvassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Jaime King on jakanut itsestään verkossa poikkeuksellisen paljastavan kuvan, jossa hänet kuvattiin kävelemässä kadulla seksikkäissä alusvaatteissa. Upeavartaloinen kaunotar loksautti leuat vastaantulevilta. King on kertonut tyyliinsä taustalla olevan salainen projekti, johon hän ottaa osaa.

Jaime King Instagram
Jaime King Instagram

Uteliaat fanit ovat huomanneet, että King jakoi kuvan netissä #noneedtobreaktheinternet -viittauksella, joka liittyy sensaatiolehti Paper Magazineen. Lehti on ollut kuuma puheenaihe etenkin sen jälkeen, kun se julkaisi Kim Kardashianista kuvia alastomana.

Jaime King on paljastanut, että hänen salainen projektinsa ei liity lehteen, vaan kyseessä on uusi kauneuskampanja. Fanit, jotka odottavat sen poikivan lisää paljastavia kuvia tähtösestä, ovat jääneet innolla odottamaan salaisen projektin julkaisua.