16-vuotias teinityttö on rumpalisensaatio – ammattilaisetkin ihmeissään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman parhaimpien rumpaleiden joukkoon on useasti lueteltu sellaiset muusikot kuin Dream Theaterissa tunnetuksi tullut Mike Portnoy, Rushin Neil Peart ja Slipknotin Joey Jordison. Nyt listaa voidaan jatkaa japanilaisella 16-vuotiaalla tytöllä.

YouTube
YouTube

Senri Kawaguchi on kuin kuka tahansa japanilainen teini-ikäinen tyttö. Tosin hän hallitsee rumpujen soittamisen niin upeasti, että neitokainen voitaisiin kiinnittää eturivien bändien muusikkojoukkoon tältä istumalta. Tytön hennoilta näyttävistä käsivarsista löytyy potkua ja nopeutta – puhumattakaan neitokaisen rytmitajun sujuvuudesta. Heitteleepä hän jopa kapuloita ilmaan kuin kokeneempi kannujen paukuttelija.

Rumpaleille osoitetaan kunnioitusta heidän lyömänopeutensa, rytmitajunsa sekä komppinäppäryytensä ansiosta. Kerroimme taannoin kyselystä, jonka mukaan naisia kiehtovat eniten muusikkomiehet, ja erityisesti heidän joukostaan kitaraa soittavat herrat. Pian kuitenkin julkaistiin uusi kyselytulos, ja vastausten perusteella rumpalimiehet vievät pian kaikki bändin naiset.