Täydellinen baarilaite: Kännykkäsovellus ja älyshaker taikovat drinkit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puhelinsovellukset ovat helpottaneet siinä mielessä ihmisten elämää, että monet asiat voi nykyään tilata kotiovelle napin painalluksella. Sen lisäksi osa applikaatioista helpottaa ihmisten elämää esimerkiksi liikunnan ja terveyden saralla, vaikkakin suurin osa on tarkoitettu pelkästään viihteeksi.

Baarimikot ja -mirkut ovat yleensä niitä veijareita, jotka saavat kassan laulamaan ja drinkit hupenemaan. Taitavat baarimestarit hallitsevat erilaiset juomasekoitukset ja niiden oikeaoppisen tarjoilemisen. Koska moni haluaa valmistaa upeita drinkkejä myös kotona, on markkinoille tulossa uusi drinkkisovellus nimeltään B4RM4N.

Älypuhelimeen ladattava sovellus on tarkoitettu käytettäväksi erillisen älyshakerin kanssa. Älyshaker laskee siihen kaadettavat juomat ja ilmoittaa ne Bluetooth-yhtyden avulla puhelimen näytöllä. Sovellus tarjoaa lukuisan määrän reseptejä käytettäväksi ja sekoitettavaksi. B4RM4N hakee parhaillaan rahoitusta Kickstarter-kampanjallaan älydrinkkipalvelun ja shakerin massatuotantoa varten.