Kim Kardashian ostamassa oman saaren – haluaa yksityisen huvipuiston

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat viettäneet aikaa Australiassa miehen ollessa siellä kiertueella. Australiaa kiertäessään pariskunta kiinnostui myynnissä olevasta saaresta Turtle Islandista, joka sijaitsee Queenslandin osavaltion rannikolla.

Private Island Online
Private Island Online

New Idea -lehden mukaan erityisesti Kim on alkanut harkita saaren ostamista. Hän on jopa suunnitellut, että saarelle voisi rakentaa hänen tyttärelleen North Westille oman huvipuiston. Oma yksityinen saari tarjoaisi julkisuudesta tunnetulle pariskunnalle heidän kaipaamansa omaa rauhaa.

Välittäjän mukaan monet australialaiset julkkikset ovat olleet Turtle Islandista kiinnostuneita. Saarella sijaitsevat asuinrakennukset ovat olleet vuokrattavissa, mutta nyt omistaja on päättänyt myydä saaren rakennuksineen. Saaren saa omistukseensa viidellä miljoonalla Australian dollarilla.

Thank you @AustraliaZoo for having us today. So many good memories #AustraliaZoo

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi