Koiranomistaja pukeutui vaahtokarkkimieheksi – koira sekosi täysin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja on lisännyt nettiin hulvattoman videon jossa näytetään kuinka perheen koira suhtautuu omistajaansa, joka on pukeutunut vaahtokarkkimieheksi. Yksi perheenjäsenistä on vetäytynyt yläkertaan pukeutumaan ja koira odottaa häntä innokkasti portaiden juurella.

YouTube
YouTube

Kun omistaja vihdoin näyttäytyy upeassa naamiaisasussaan, juoksee perheen koira häntä koipien välissä pakoon. Uteliaasta koirasta tulee silmänräpäyksessä pelokas säntäilijä, joka juoksentelee ympäri asuntoa vältelläkseen pelottavaa vaahtokarkkimiestä. Koiranomistajista on hulvatonta, että heidän koiransa säikkyy naamiaisasua.

Välillä koira pysähtyy tarkkailemaan naamiaisasuun pukeutuneen omistajan liikkeitä. Lopulta koira säntää yläkertaan, eikä suostu tulemaan enää alas, vaikka omistajat kutsuvat häntä. Omistaja toteaa, että koirasta ei ole haamujengin jäseneksi.