Myymälävarkaan neroleimaus – tunki moottorisahan shortseihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa takavuosina ihmetystä herättäneen valvontakameravideon, jolla nähtiin mekkonsa alla 24 tölkin olutlavan varastanut nainen. Myymälävarkaat keksivät tavaroiden anastamiseen toinen toistaan nerokkaampia ideoita, mutta osa tyytyy vain kantamaan esineet röyhkeästi kaupasta ulos.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa herättää kummastusta video, jolla nähdään moottorisahan varastava mies. Shortsiasuinen floridalalaismies anasti myyjien läsnäollessa järeän työkalun ilman, että kukaan ehti heti huomaamaan tapahtunutta. Koditon mies tunki moottorisahan housuihinsa, lähti ulos liikkeestä ja karkasi polkupyörällä pakoon. Varkaus kuvattiin valvontakameravideolle.

Tässä vaiheessa myyjä oli kuitenkin huomannut 600 dollarin arvoisen sahan katoamisen ja lähti miehen perään. Valitettavasti painava työkalu aiheutti hankaluuksia varkaan pakomatkaan ja hän joutui heittämään anastamansa esineen puskaan. Poliisi löysi miehen myöhemmin ja pidätti hänet, Florida Man -sivusto uutisoi.