Uni vs. Iltapala 6-0 – taapero unten maille näyttävästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hauskat kotivideot ovat pullollaan taltiointeja lapsista, jotka nukahtavat kesken aterioimisen. Yleensä uni tulee silmään ruokapöydässä iltapalaa mutustellessa. Nyt verkkovideon tähdeksi pääsee pikkuinen ja väsynyt ruokailija.

YouTube
YouTube

Pienokaisen silmät ovat kiinni, kun hän yrittää syödä kädessään olevaa suupalaa. Pää ei yksinkertaisesti pysy pystyasennossa ja lapsi pilkkii umpiväsyneenä syöttötuolissa. Hän kamppailee saadakseen aterian loppuun, mutta turhaan. Lopulta uni vie voiton ja ipana nukahtaa kesken syömisen rennosti taaksepäin nojaten.

Vastasyntyneet vauvat voivat nukkua jopa 20 tuntia päivästä, kun jo puolen vuoden ikäisenä rytmi yleensä tasottuu ja yö on pääasiallisin nukkuma-aika. Videon pienokaisella on saattanut jäädä päiväunet lyhyiksi tai ruoka-aika siirtynyt myöhemmäksi. Nukkumatti haki lapsen Höyhensaarille hieman liian aikaisin.