Ohikulkija yllätti uutistoimittajan kosteasti – suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattilaiset eivät hätkähdä pienistä häiriöistä töitä tehdessään. Esimerkkinä mainittakoon suoria uutislähetyksiä tekevät toimittajat, jotka osaavat kantaa työnkuvansa kunnialla maaliin taustahälystä tai odottamattomista tilanteista huolimatta. Nyt reportteri sai tuntea naisen nuolaisun nahoissaan.

YouTube
YouTube

Toimittaja Tim Becker oli raportoimassa uutiskanava KOIN 6:lle Oregonissa suoritetusta kannabisäänestyksestä. Yhtäkkiä hän sai tuntea sivullisen naisen iloisen, mutta sangen yllättävän tervehdyksen. Neitokainen hiipi kesken suoraa lähetystä reportterin taakse ja nuolaisi miestä korvan taakse. Becker väisti, sanoi naiselle sekä katsojille kohteliaasti ”anteeksi”, ja jatkoi uutisointia.

Uutisreportterit edustavat kaiketi eniten televisiossa noloihin tilanteisiin joutuvia ihmisiä, sillä tapahtumapaikalta raportoimiseen vaikuttavat tekniikan lisäksi sääolosuhteet sekä toiset ihmiset ja eläimet. Jostain syystä tavalliset ihmiset muuttuvat usein apinoiksi kameroiden läsnäollessa, ja tästä löytyy useita todisteita nettivideoiden muodossa.