Pariskunta kertoi raskaudestaan nerokkaasti – reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsen saaminen on yksi ihmiselämän suurimmista asioista. Monet haluavat julistaa raskaustestin tuoman ilosanomat lähipiirilleen tai koko maailmalle isoon ja kuuluvaan ääneen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Toiset sen sijaan haluavat tehdä uutisesta ikimuistoisen ja koskettavan luovemmalla idealla.

YouTube
YouTube

Kris ja Kat halusivat kertoa raskausuutisen lähipiirilleen kasvotusten. Sen sijaan, että he olisivat ottaneet asian puheeksi kahvipöydässä, valitsivat he nerokkaan tavan kertoa vauvauutisesta. He uskottelivat ystävilleen ja sukulaisilleen ottavansa heistä yhteiskuvan. He laskivat kolmeen ikään kuin kameran laukaisemisen merkiksi.

Todellisuudessa pari kuvasi videota ja saivat ihmisten reaktiot taltioinnille. Kun kuvaaja oli laskenut kolmeen, käski hän kuvaan poseeraavia ihmisiä sanomaan: ”Kat on raskaana!”, ja siten heille saatiin vauvauutinen perille uskomattoman hauskalla tavalla. Ihmisten reaktiot ovat upeita, eivätkä kaikki aluksi edes ymmärtäneet asiaa. Vauva saapuu Krisin ja Katin perheeseen toukokuussa 2015.