Rihanna riisui kuvausten kulisseissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Taannoin laulajatar teki paluun Instagramiin, ja jakoi heti palvelussa Esquire-lehteä varten otettuja rohkeita kuvia.

Nyt Youtubessa on julkaistu video, jossa päästään kurkistamaan Esquire-lehden kuvaussession kulissien taakse. Kuten arvata saattaa, nähdään laulajatar poseeraamassa rohkeita kuvia varten varsin vähissä vaatteissa.

Rihannan tuorein Unapologetic-levy julkaistiin marraskuussa 2012, ja sen jälkeen laulajatar on keskittynyt maailman keikkalavojen kiertämiseen. Levyä on myynyt maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa kappaletta. Rihanna on yhdistetty viimeksi on-off-poikaystävä Drakeen, mutta tällä hetkellä he eivät tiettävästi seurustele.