Tappio pingismatsissa otti koville – selittämätön kosto tuomarille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kilpailuhenkisyys kuuluu osaksi pelejä ja urheilulajeja. Joillain pelaajilla voitontahto on erittäin kova ja silloin tappio tuntuu tavallista karvaammalle. Nettiin on lisätty huvittava video, jossa pöytätenniksen hävinneellä pelaajalla kiehahtaa ja hän purkaa sen pelin tuomariin.

YouTube
YouTube

Kyseessä on nuorten poikien välinen pöytätennisottelu jossa häviävä osapuoli turhautuu tappionsa johdosta. Aluksi poika näyttää nielevän häviönsä ja kättelee pelin voittanutta pelaajaa. Sitten ärtymys valtaa pojan ja hän tönäisee tuomarin maahan. Peliä tuomaroinut nuori mies nousee maasta ja hetken näyttää siltä, että pojilla syntyy tappelu.

Tuomari kuitenkin hillitsee itsensä ja palaa takaisin paikalleen kättelemään pelin voittajaa. Jokainen on varmasti joskus kokenut karvaan tappion ja voi ymmärtää pojan suuren pettymyksen. Koska poika ei kyennyt hillitsemään turhautumistaan tullaan hänet muistamaan huonona häviäjänä.