90210-kaunotar saapui juhliin rohkeassa yöpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär AnnaLynne McCord tuli taannoin televisiokatsojille tutuksi muun muassa Beverly Hills 90210 -hittisarjan uudesta tuotantokaudesta, mutta rooliensa lisäksi hän on ollut otsikoissa myös ihmissuhteidensa merkeissä. Eilen AnnaLynne juhli julkkisbileissä.

McCord kuvattiin Just Jaredin kotiinpaluubileissä El Rey -teatterissa. Neitokainen näytti saapuneen bileiden punaiselle matolle pelkässä niukassa mustassa yöpuvussa.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muun muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Viimeksi hän tähditti Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näytteli suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa aiemmin viihtynyt neito seurusteli pitkään myös Pako-hittisarjasta tunnetun näyttelijä Dominic Purcellin kanssa.