Bar Refaeli jouluisella alusvaatevideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilaismalli Bar Refaeli nousi koko kansan tietoisuuteen ryhdyttyään Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystäväksi. Parin lempi ei leiskunut kauaa, mutta nainen on säilyttänyt paikkansa julkisuudessa omin avuin.

YouTube
YouTube

Nyt 28-vuotias mallikaunotar nähdään jouluissa tunnelmissa. Bar Refaeli esiintyy Passionata-vaatemerkin tuoreella mainosvideolla, poseeraten kameran edessä yhtiön jouluisissa alusvaateuutuuksissa.

Äskettäin Refaelin julkaisema bikinikuva keräsi Instagramissa yli 70.000 tykkäystä. Hän on esiintynyt monien julkaisujen, kuten Ellen, Maximin ja GQ-lehtien kansissa. Neito tunnetaan myös muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Bar juonsi viime vuonna kotimaansa Israelin X Factor -ohjelman ensimmäisen kauden.