Jaclyn Swedberg valistaa seksikkäänä vampyyrinä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maineikkaan Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kruunaa vuosittain jonkun lehdessään poseeranneen kaunottaren Vuoden Playmate -pupuksi. Vuonna 2012 tittelin voitti Jaclyn Swedberg -niminen kaunotar. Nyt 24-vuotias Playboy-malli nähdään Halloween-teemaan liittyvällä valistusvideolla.

YouTube
YouTube

Seksikkääksi vampyyriksi pukeutunut Jaclyn Swedberg tarjoilee videolla jokseenkin yllättäen valistusta, joka liittyy sydänsairauksiin. Kaliforniassa varttunut Jaclyn Swedberg valmistui Chino Hillsin lukiosta vuonna 2008. Hänet nimettiin viime vuonna huhtikuun Playmateksi. Hugh Hefnerin mukaan kaunotar edustaa naapurintyttöjä aidolla persoonallaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat