Justin Bieber hylkäsi syntisen elämän – turvautuu nyt Jumalaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaispopparin alkuvuotta voidaan pitää vähintäänkin ongelmien täyttämänä, sillä hittitekijä paistatteli vuoden alussa enemmän sekavissa otsikoissa kuin parrasvaloissa. Hartaaksi uskovaiseksi itseään kuvaileva Bieber haluaa nyt mitä ilmeisimmin syntinsä anteeksi uskonnollisen riitin avulla.

Justin Bieber aikoo viettää kahden viikon Raamattu-kurssin henkioppaiden seurassa. Useista rikoksista tuomittu Bieber viettää parhaillaan aikaansa Palm Springs -lomaparatiisin lähellä Rancho Miragella, Kaliforniassa. Nuori mies opiskelee parin viikon ajan Raamattua löytääkseen jälleen yhteyden Jumalaan. Hän haluaa toimia tulevaisuudessa Jumalan puolestapuhujana, eikä elämään kuulu enää pahatapaisia ystäviä, alkoholia tai marihuanaa.

TMZ:n mukaan Justin Bieber on nähty alueella lukemassa muun muassa Occupy All Streets -nimistä teosta, joka opettaa kuinka pysyä erossa syntisistä houkutuksita. Aiemmin Bieberin kiertueilla oli mukana hänen henkilökohtainen pastorinsa Judah Smith, mutta kirkonmiehen opit karisivat popparin päästä aika ajoin rankalla tavalla. Bieberin mukaan Jumala on luonut laulajan auttamaan ihmisiä.