Kuin kaksi marjaa – näin paljon julkkikset näyttävät vanhemmiltaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodissa tunnetaan lukuisia esimerkkejä julkkisperheistä, joissa lapset ovat seuranneet vanhempiensa jalanjälkiä ja ryhtyneet esimerkiksi näyttelijöiksi. Tunnetusta sukunimestä ei ole usein ainakaan haittaa Hollywoodissa, kuten ei siitäkään että muistuttaa fyysisesti tunnettua vanhempaansa.

YouTube
YouTube

Buzzfeed-sivuston tuoreella videolla pääsemme näkemään, kuinka paljon kuuluisuuksien lapset parhaimmillaan muistuttavatkaan vanhempiaan. Videolla vertaillaan esimerkiksi Angelina Jolieta ja Jon Voightia, Will Smithiä ja hänen Jaden-poikaansa sekä Kate Hudsonia ja Goldie Hawnia. Useissa tapauksissa lapset voisivat aivan hyvin käydä vanhempiensa nuoremmista versioista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat