Lemmikkikoiralla melkoinen kärsivällisyys – herkkupaljous pään päällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Illinoisin osavaltiossa asusteleva karvakuono tietää, että herkkujen saamisen eteen täytyy tehdä töitä. Temppuja harjotellessa on koiran kärsivällisyys on kasvanut valtavaksi, sillä koira odottaa kiltisti vaikka maailman tappiin herkkujen ympäröimänä, että omistaja antaa luvan alkaa herkutella.

YouTube
YouTube

Bella Boon tempuista on tullut nettihitti. Omistajan mukaan koira osaa noin 250 erilaista temppua. Suosituimmat temput vaativat kärsivällisyyttä, sillä koiran päälle asetellaan herkkuja ja koira joutuu odottamaan kuola valuen omistajan käskyjä. Bella Boon taidonnnäyte muistuttaa kultaisennoutajan Carsonin tekemiä temppuja, josta kerroimme aiemmin.

Bellan on kouluttanut taitavaksi temppuilijaksi 14-vuotias koiranomistaja Victoria, joka haaveilee koirankouluttajan ammatista. Victoria on kertonut, että hän alkoi kouluttaa Bellaa silloin kun se oli neljäkuukautinen pentu ja nykyään temput ovat koiralle jo tuttuja.