Lentokentällä odottamaton vastaanotto – tyttöystävä järjesti flashmobin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kekseliäs tyttöystävä oli päättänyt piristää poikaystäväänsä hauskalla yllätyksellä. Hän oli varannut matkan New Yorkista Lontooseen tavatakseen pitkän välimatkan päässä asuvan poikaystävänsä yllätysvisiitillä. Hän oli myös järjestänyt lentokentälle flashmobin poikaystäväänsä varten.

Mies oli saapunut Heathrown lentokentälle noutamaan ystäväänsä. Miehen odotellessa kentän aulassa alkoivat hänen vieressään olevat nuoret miehet yllättäen laulaa ja tanssahdella. Pian miehelle selvisi, ettei hän ollutkaan odottamassa kentällä ystäväänsä, sillä porteista asteli kentälle hänen tyttöystävänsä.

A Cappella flashmobin raikuessa lentokentän odotusaulassa tyttöystävä kertoi miehelle kyltein, mistä oli kyse. Nainen oli istunut seitsemän tuntia lentokoneessa ja matkustanut 5.000 kilometriä, jotta he voisivat viettää romanttisen viikonlopun yhdessä. Poikaystävä oli silminnähden liikuttunut ja ilahtunut yllätyksestä. Kaikki sujui täydellisesti tyttöystävän suunnitelmien mukaisesti.