Madonnan hääpuku myytiin 65 000 eurolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mittavan uran tehneellä Material Girl -hitin esittäjälegenda Madonnalla on suuri määrä faneja. Vastikään sinkuksi jäänyt nainen nauttii edelleenkin jättisuosiosta, ja etenkin hänen tavaransa menevät keräilijöille kuin kuumille kiville. Madonnan vuonna 1985 käyttämä hääpuku huutokaupattiin viime viikonloppuna.

Julien’s Auctions’ Icons & Idols: Rock n’ Roll -hyväntekeväisyyshuutokaupassa oli myytävänä Madonnan vuonna 1985 käyttämä hääpuku, kun popin kuningatar asteli vihille näyttelijä Sean Pennin kanssa. Mekko lähti uudelle omistajalle 81.250 dollarin, eli 65.500 euron hintaan.

Samalla kertaa huutokaupattiin myös Missä olet, Susan -elokuvassa Madonnan päällä nähty takki. Myyntihinta hipoi 204.000 euroa. Samassa elokuvassa pidetty korvarengas oli ostajan mielestä arvoltaan 27.700 euroa.

Madonna on koko nimeltään Madonna Louise Veronica Ciccone. Hänen uransa räjähti nousuun 80-luvun alussa, ja rohkea artisti herätti jopa närää esiintymällä Like A Virgin kappaleen musiikkivideossa hääpukuun pukeutuneena. Hän on luonut uraa myös näyttelijänä.