Naiset eivät saaneet aamupalaa – silmitöntä tuhoa McDonaldsissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aamupala on päivän tärkein ateria. Tätä mieltä olivat myös Philadelphian McDonald’sin kaksi naisasiakasta, jotka halusivat ostaa ravintolasta aamiaisruokalistaan kuuluneita syöminkejä. Valitettavasti aamupalaa tarjoillaan pikaruokalassa vaan muutaman tunnin ajan.

YouTube
YouTube

Naiset olivat myöhässä aamiaiselta, ja ravintolahenkilökunta tarjosi heille aamupalamuffinssien sijaan normaalia päiväruokalistaa. Tämä ei käynyt päinsä, ja ilmeisesti väärällä jalalla nousseet naiset aloittivat hurjan riehumisen ravintolassa. Naiset huusivat ja hyökkäsivät työntekijöiden kimppuun.

Pikaruokalan rauha järkkyi ilmassa lennelleistä tuoleista ja pöydistä. Raivostuneet naiset kävivät käsiksi jopa sivullisiin ihmisiin ja tilanne äityi mahdottomaksi mellakaksi. Toivottavasti neitokaiset eivät ensi kerralla myöhästy aamupalalta tai hoksaavat valmistaa sellaista jo kotona ennen ulos menemistä.