Papukaija matkii Matthew McConaugheyta: ”Alright, alright!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Komea amerikkalaisnäyttelijä Matthew McConaughey nähdään parhaillaan valkokankaalla Interstellar-elokuvan pääroolissa. Ansioikkaan näyttelijäsuorituksen lisäksi mies on ehtinyt tähdittää lukuisia muita menestyselokuvia, ja elää parhaillaan uransa voimakkainta nousukautta.

YouTube
YouTube

Matthew McConaughey voitti Academy Award for Best Actor, eli parhaan näyttelijän palkinnon roolistaan Dallas Buyers Club -elokuvassa. Palkinnonjakoa sattui seuraamaan myös Einstein-niminen papukaija, joka innostui pian McConaugheyn kiitospuheen jälkeen matkimaan näyttelijämiestä. Einstein hokee nettivideolla näyttelijän tavoin: ”Alright, alright”.

Papukaijat ovat vaativia ja runsasta hoitoa tarvitsevia lemmikkieläimiä, mutta hyvähermoiset omistajat voivat opettaa niitä esimerkiksi toistamaan lauseita ja laulamaan musiikkikappaleita. Papukaijojen tiedetään myös nauravan mielellään ihmisten ääniä matkien.