Prinsessalelusta paljastui karmiva yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohion Daytonissa asuva Nicole Allen osti tyttärelleen paikallisesta halpakaupasta prinsessan taikasauvaa esittävän lelun. Kirkkaanvärisestä muovilelusta paljastui kuitenkin kotona yllättävä ja karmiva puoli.

Sauvassa oli foliolla peitetty osio, jonka alta paljastui erikoinen kuva demonisen näköisestä, terävähampaisesta tytöstä joka viiltää rannettaan auki veitsellä. Lelun nimi on ”Evilstick”, eli paha sauva, mutta juurikaan mikään muu sen paketissa ei viesti sen sisällään pitämästä erikoisesta yllätyksestä. Paikallisen WHIO-uutissivuston mukaan Nicole Allen haluaa demonilelut pois kauppojen hyllyiltä.

Dollar Store -halpatavarakaupan omistava Amar Moustafa ei kuitenkaan aio poistaa Evilstick-leluja liikkeensä valikoimista. Hänen mukaansa Nicolen olisi pitänyt päätellä lelun nimestä, ettei kyse ole tavanomaisesta prinsessan taikasauvasta. Miehen mukaan lapset myös näkevät lelussa olevan kuvan kaltaista materiaalia televisiossa päivittäin.

Uutisen myötä ihmiset ovat kiinnostuneet demonisesta lelusta, ja sitä kaupitellaan Ebay-nettihuutokaupassa jo 200 dollarin hintaan. Tämä on jokseenkin erikoista, sillä Amar Moustafan mukaan Evilstick-lelua on myyty hänen kaupassaan jo pidemmän aikaa alelaarissa.