Skeittitähdet valtasivat Helsinki-Vantaan lentokentän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Helsingin lentokenttä on avannut ovensa skeittaajille ja antanut heille mahdollisuuden kuvata upean videon, jossa skeittaajat tekevät temppuja kiitoradalla ja lentokonehangaareissa. Helsinki-Vantaan lentokenttää esitellään yleisölle ennennäkemättömästä näkökulmasta.

YouTube
YouTube

Video julkistettiin lokakuun lopulla ja se on saavuttanut suuren suosion. Jopa Daily Mail -lehti on julkaissut videon sivuillaan otsikolla, jonka mukaan skeittaajat valtasivat Helsinki-Vantaan. Videolla vilahtelee lentoentän lisäksi Finnairin koneita ja lentokentän yhteistyökumppaneita, joten ei jää epäselväksi mitä tempauksessa mainostetaan.

Mainoskampanja #MatchmadeinHEL on saanut maailmanlaajuista näkyvyyttä. Kampanjassa on käytetty virkistävää lähestymistapaa ja videon sisältö on mielenkiintoista katseltavaa, etenkin kun videolla näkyy useita paikkoja jonne yleisöltä on pääsy kielletty. Kokonaisuudessaan lentokenttä yhdistettynä skeittitemppuihin on toimiva ja mieleenpainuva mainoskikka.