Suomalaismissi menestyy Facebookin missikisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa järjestetään valtava määrä erilaisia missikilpailuja, ja sosiaalisen median kasvun myötä nyt myös muun muassa Facebookissa on ryhdytty järjestämään omia kilpailuja. Eräs niistä on Miss Fashion Beauty Universal 2014 -niminen kilpailu, jossa on mukana myös suomalaismissi Taru Sokka.

Sokka tuli suurelle yleisölle tutuksi vuoden 2012 Miss Suomi -finalistina. Hän kertoi Staralle kuulleensa kilpailusta vasta kun kilpailun järjestäjä ilmoitti, että Sokka on valittu kilpailuun Suomen edustajaksi. Kilpailu on tähän saakka ollut suomalaisittain menestyksekäs, sillä Sokka on valittu 15 parhaan joukkoon. Käynnissä on nyt yleisöäänestys, joka päättyy 12. joulukuuta. Kisan voittaja julkaistaan seuraavana päivänä.

Facebook
Facebook